D&M Opleidingen
De opleider in Zeeland voor (medisch) pedicure , nagelstyling , visagie en schoonheidsspecialiste


Informatie branche opleiding pedicure 

Inhoud van de opleiding pedicure

De opleiding bestaat uit de volgende thema's:

– Anatomie en fysiologie

– Pathologie

– Orthopedische kennis

– Schoenkennis

– Hygiëne , arbo en milieu

– Ondernemingsvaardigheden

– De praktijkbehandeling uitvoeren

Wij werken volgens het beroepscompetentie profiel. U kunt van ons een opleiding verwachten waarbij u voldoende kennis op doet om het vak pedicure deskundig uit te voeren. Tijdens onze lessen werken wij met actieve leermethodes waarbij de kennis wordt overgedragen op veelzijdige manieren. U zult verrast zijn hoe leuk en leerzaam onze opleiding is! 

Varianten en duur van opleiding 

Pedicure opleiding dag:

Lesdagen dinsdag of donderdag:

Zie hiervoor de start datum onderaan deze pagina.

U gaat gedurende 30 weken 2 dagdelen naar school. De lesdagen duren van 09:30-15:30.

Tijdens het schooljaar houden wij de vakanties van de regio zuid in acht. 

Pedicure opleiding avond:

Lesdag dinsdag avond:

Zie hiervoor de start datum onderaan deze pagina.

U gaat gedurende 41 weken 1 dagdeel naar school. De lesdagen duren van 19:00-21:15.

Er zal in het rooster circa 2 keer les worden gegeven op zaterdag u hoort dit aan het begin van het schooljaar. Tijdens het schooljaar houden wij de vakanties van de regio zuid zoveel mogelijk in acht. 

Versnelde pedicure opleiding:

Lesdag vrijdag:

Zie hiervoor de start datum onderaan deze pagina.

U gaat gedurende 18 lesdagen naar school. Deze lesdagen zijn van 09:30-16:00

Wanneer u kiest voor de versnelde opleiding is een intake gesprek verplicht. U dient zich bewust te zijn van het tempo die in de opleiding wordt toegepast. Met name is de theorie grotendeels thuisstudie uiteraard onder begeleiding van onze deskundige docenten. Echter is discipline en motivatie een must!

Wanneer u kiest voor de versnelde opleiding ontvangt u €500,00 korting op het lesgeld. De overige kosten zoals verder op de pagina omschreven blijven gelijk.  

Thuisstudie

Het is belangrijk dat u naast de dagen dat u naar school gaat bezig bent met uw studie. Dit geldt voor zowel het praktische gedeelte als het theoretische gedeelte. Gemiddeld kunt u uitgaan van 3 á 4 uur per week. Let u op dat er wordt uitgegaan van een gemiddelde. 

Modellen

Wij zijn in het bezit van een zeer uitgebreid en enthousiast modellenbestand. Hier kunt u gebruik van maken als student. Uiteraard is het mogelijk om zelf te zorgen voor jou modellen. U krijgt bij aanvang van de pedicure opleiding inzage in het modellen bestand zodat u de modellen zelf kunt inplannen. 

Pedicure motor

Tijdens de pedicure opleiding kun je gebruik maken van één van onze motoren op school. Wij adviseren in de loop van de opleiding zelf een motor te gaan aanschaffen dit bevorderd uw technieken tijdens de opleiding. Uiteraard bent u hier geheel vrij in. Een pedicure motor zijn er in verschillende prijsklasse wij adviseren jou graag tijdens de opleiding wat het beste bij jou past. 

Toelating en niveau

De opleiding pedicure staat gelijk aan een niveau 3 opleiding. Voor deze branche opleiding zijn geen toelatingseisen gesteld behalve dat u de Nederlandse taal beheerst. Tevens wordt er van u verwacht dat u zich volledig inzet voor deze opleiding. 

Vrijstellingen

Indien u een vooropleiding heeft en u denkt recht te hebben op een vrijstelling. Kunt u dit vermelden bij uw inschrijving. Wij zullen u een formulier toesturen hiermee kunt u bij het examen bureau TCI uw vrijstellingen aanvragen.

Aan vrijstellingen zijn kosten verbonden. Prijzen zijn €20,00 per aanvraag en extra €16,00 per goedgekeurde vrijstelling.

De vrijstellingen worden gedaan door een extern bureau. D&M opleidingen is hiervoor niet verantwoordelijk.

Diploma

Wanneer u alle examens succesvol hebt afgerond ontvangt u een erkend branche pedicure diploma. Hiermee kunt u zich aansluiten bij de branche organisatie Provoet! 

Tijdens onze erkende pedicure opleiding kunt u zich inschrijven bij Provoet en hierbij gebruik maken van speciale tarieven voor bijvoorbeeld uw verzekering. Ook wanneer u tijdens de opleiding buitenom school gaat oefenen kunt u zich hiervoor verzekeren via Provoet. 

Prijzen

Inschrijfgeld:                                                 € 85,00 incl. btw

Lesgeld:                                                          € 2145,00 incl. btw

Leermiddelen - en boekenpakket:          € 650,00 incl. BTW

U dient zelf te zorgen voor bedrijfskleding volgens Provoet norm. U kunt dit wel bij ons aanschaffen in de groothandel. Kosten circa € 75,00 incl, btw.

Examen kosten:                                            € 755,00 geen btw


NL Leert door  traject ( dit is o.v.b. meer informatie hierover volgt medio juni) 
Wij bieden tevens de opleidingen aan in Losse modules:

Let op!  Voor een erkende branche diploma dient u alle modules succesvol af te ronden. 

Module Online theorie incl. boeken en examens  €1250,00

Module Online ondernemen niveau 3 en 4 inclusief examen €1250,00

Module praktijk pedicure  incl. pakket en examens €  1849,00

Bij betaling in een keer ontvangt u 5% korting op het lesgeld.

Betalen in termijnen is mogelijk:

– 10 termijnen voor het lesgeld.

– 2 termijnen voor materialen en boeken

– Inschrijfgeld in 1 keer

– Examens in één keer voor deelname aan het examen.

Het totale bedrag van de examens is verspreid over het gehele schooljaar. U ontvangt 14 dagen voor aanvang van het examen de factuur en uw oproep. Inschrijving voor het examen gaat in overleg met school. Wij zullen u inschrijven voor het examen. 

Start informatie: 

Opleiding pedicure Dag:

Donderdag: 26-08-2021 ( nog 6 plaatsen beschikbaar) 

Opleiding pedicure avond :

Dinsdag avond: 17-08-2021 ( nog 6 plaatsen beschikbaar) 

Opleiding pedicure versneld :

Vrijdag: 3-09-2021 ( nog 6 plaatsen beschikbaar) 

Wij starten de groepen vanaf 3 deelnemers met een maximum van 7 deelnemers.

Het lokaal is zo ingericht dat alle maatregelen rondom COVID'19 kunnen worden gehanteerd. 

Waarom D&M opleidingen?

D&M opleidingen is een erkende (pedicure) opleider in Heinkenszand . Wij verzorgen een Provoet erkende pedicure opleiding in Zeeland. Waarbij kwaliteit , kennis , passie en persoonlijke aandacht centraal staat. Wij zijn aangesloten bij het C.R.K.B.O. hierdoor is het lesgeld vrijsteld van BTW. Met het behaalde diploma kun jij jezelf aansluiten bij de branche organsatie provoet. Dat betekent tevens dat wij laten examineren door een (branche) erkend examenbureau.

We werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en producten ga je aan de slag. En door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt. 

Kleine groepen dus persoonlijke aandacht, wij werken in de praktijkgroepen met maximaal 7 deelnemers dus iedereen krijgt voldoende aandacht tijdens de les.

Alle opleidingen en cursussen worden gegeven op onze vernieuwde locatie in Heinkenszand. Groot voordeel voor de leerlingen is dat we onder een dak zitten met onze groothandel, u kunt direct alle benodigde producten aanschaffen. Als student(e) ontvang je hier uiteraard een passende korting. 

Examens (praktijk en theorie) worden afgenomen worden op onze locatie*. U doet dus examen in uw vertrouwde omgeving. 

* mits er voldoende aanmeldingen zijn. Herkansingen dient u te herkansen bij TCI of op de dag zelf op school. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact met ons op. 

Schrijf u zelf hier in voor de opleiding pedicure

Informatie proefles opleiding pedicure :

Het is mogelijk om bij ons tijdens de praktijkles gedurende 1 uur gratis mee te lopen. Zo kunt u kennis maken met het vak pedicure en onze school. Proeflessen zijn alleen mogelijk wanneer er daadwerkelijk een praktijkles op het rooster staat. Tijdens schoolvakanties is het niet mogelijk om een proefles mee te lopen. Een proefles gaat altijd in overleg met D&M opleidingen. U kunt zich aanmelden door hiernaast te klikken op ons logo. 

Stel doelen , plan een deadline en maak jouw dromen waar!

D&M opleidingen

D&M opleidingen is een Provoet erkende pedicure opleider. 

erkende opleiding pedicure zeeland

        Inschrijven          

Docent:  Marloes is samen met Dave eigenaar van D&M opleidingen en fulltime aanwezig. Marloes is ruim 14 jaar werkzaam in het vak. Zowel (medisch) pedicure als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Marloes geeft ruim 8 jaar les en is vaak te vinden in ons opleiding gedeelte.

opleiding pedicure zeeland

Docent:  Annette, Samen met Marloes verzorgt Annette bij ons de opleiding pedicure. Annette heeft naast haar baan als docente bij D&M opleidingen een eigen salon in Terneuzen. Daar woont zij ook samen met haar gezin en 2 honden. Annette is ruim 3 jaar werkzaam bij D&M en een gedreven aanvulling voor onze studenten.

0